***

Гасан Раджабов
Ате зе ирк угу,
Дардари уту.
Ате улер кяшу,
Нег андай гашу.

Вун и кане инсан,
Вакас иси жан.
Ама атун ваш зун,
Журе хил фацун.

Ругун хилар дагу,
Вак гузун икъу.
Ругун иркурас вун,
Гамалар агун.

Ягя атай зак ул,
Иркв акун залул.
Гамал галамат хун,
Угуф бахт дах1ун.

Ате иркуран сур,
Сати акату.
Ате даку ярхюн,
Дивуф ве рахун.