Gravitatia

Красный Рыцарь
GRAVITA;IA

Datorit; ;ie v;d visuri colorate.

Chipul t;u, iubito, m; viziteaz;-n noapte.

Zburam printre stele, de m;n; m; ;ineai.

Numai Luna ;tie, cum m; cuprindeai.

 

Sclipesc aproape stele, am pierdut P;m;ntul.

Chipul t;u, iubito, mereu ;mi fur; g;ndul.

Tot spa;iul din cosmos po;i ca s;-l ;neci,

;n ochii t;i frumo;i o noapte s-o petreci.

 

Nu mai am lumin;, unde ;mi st; locul,

Doar ;n privirea-;i bl;nd; eu pot s; ard ca focul.

Raze de la soare, spectru de culori – 

Dar nu pot str;bate ai mei negri nori.

 

Voi merge printre stele, totul e risip;...

Numai l;ng; tine s; mai stau o clip;.

Prin galaxii te caut, unde-ai disp;rut?

Din ceruri pentru tine comet; am c;zut...

 

Direct spre tine zbor... Tu... Nu e;ti fericit;?

M; rotesc frenetic pe a ta orbit;.

Fiind at;t de-aproape, strig o declara;ie,

Iubito, sunt atras de-a Voastr; gravita;ie!