Мистецтво

Марина Чиянова
Мистецтво  - ширма,
Що ховає непоказну реальність.

Мистецтво  - Шліман
В експедиції по досконалість.

Мистецтво вище за творчість,
Хоча виринає з гирла її.

Мистецтво має бути точним,
Як інтермедії солов'їв.