Весна кохання

Наталия Рыбальская
Весна плекає таїнство кохання,
Що розквітає в кожного в душі.
Це іноді вагання чи страждання,
А іноді бурхливість почуттів.

Відтінки щастя зовсім не рожеві -
Палітра вся захована у нім -
Від білих квітів у садах вишневих
До оксамиту чорного, як дим.

Яскраві фарби, кольори пастельні -
Все різнобарв'я принесе весна.
І подих із гарячої пустелі,
І паморозь, що ранком розцвіла.

І небо синє, і дощі холодні,
Тендітні порцелянові хмарки...
Очей твоїх закоханих безодня,
Зізнань слова солодкі і п'янкі.

Весна плекає таїнство кохання,
Несе у світ до нас нове життя.
Приймаємо...
Відкинемо вагання -
З тобою, весно, разом в майбуття.

3.05.23