Спогади

Наталия Рыбальская
Весною бузок, восени хризантема.
А влітку квітковість яскраво - шалена.
Гарячі цілунки солоного вітру
Та хвилі морськи, наче небо блакитні.
А небо нічне з ніжним зоряним пилом.
Доріжка до дому, що в'ється по схилу.
І спогади :
Щастя, дитинство і мама -
Для радості треба було зовсім мало...
І знову по колу сніги та цвітіння,
Хвилини та роки стрімкі, незупинні.
Багато витків у пружині життєвій -
Все більше напруга...
А потім миттєво,
Як постріл гучний розпрямляються кола,
Вертають назад - сад дитячий і школа.
І перше кохання, і серце розбите,
І перші вірші, і весни первоцвіти...
Все поруч неначе,
Але так далеко...
На жаль, все минуло.
А білий лелека
Готує гніздо пташенятам маленьким...
Торнулися спогадів тихо, легенько
І знову  повернемось бігти по колу -
Час не зупинити ніколи
Ніколи...

4.05.23