Буде весна

Любаша Бригадиренко
Буде весна…розпускатиме коси вишневі,
Зранку роса,а вони ніби кришталеві,
Цвітом своїм запишається Україна,
Пісня моя хай звучить,наче солов‘їна.

Наше життя,це шляхи у відкриті двері,
Крізь почуття,як на крилах лечу до неї,
А на долонях молитва моя і мрія,
Кожного дня обіймаю тебе і млію.

Я попрошу,моя люба блакитного неба,
Я принесу твої квіти любимі від себе,
Знаю,чекаєш мене,моя рідна,кохана,
Тільки не плач,не сумуй там сама вечорами.

Небо твоє все засіяно ясними зорями,
Зранку прокинешся з сонячним ніжним променем,
Я буду поруч,і навіть,якщо я далеко,
Пісню мою принесе в твою хатку лелека.

Буде весна,розпускатиме коси вишневі,
Зранку роса,а вони ніби кришталеві,
Цвітом своїм запишається Україна,
Пісня моя хай звучить,наче солов‘їна.