Любов солодка, мов з вишень налива

Виктория Гребенюк Роженкова
Любов солодка,мов з вишень налива

У кожного любов завжди своя,
У мене неповторна й особлива.
Я знаю достеменно,що моя
Любов солодка,мов з вишень налива.

Моя любов із тисячі думок,
Рожевим цвітом наповняє груди...
Вона з мовчань та з безліч помилок,
Але без неї я уже нікуди...

Вона мій хрест,мої святі псалми,
Краплинка світла в дні сумні...
Мою любов,як чисту дань прийми,
І подаруй таку ж і ти мені!
7 05 2023 р
Вікторія Г Р М