Люблю

Мила Яцко
Люблю тебе. Люблю як тільки вмію...
Як сонце любить небо,
Як місяць й зорі люблять ніч.
Тим і живу. І тим я мрію.
І щастя більшого не треба,
З тобою бути. Пліч -о-пліч.
Але...

Ти ж знаєш,в тому справа,
Що серденько тоді бринить,
Коли коханням обіймаєш,
Коли цілуєш в душу,
І в ту саму мить – для тебе
Сяю.
Для тебе. Тільки лиш для тебе.
Кохай мене, як я тебе. До неба.