Загадка 13

Людмила Калашникова -Варавко
* * *
Це  не  море,  але
 в  нім
Змайстрували рибкам дім.
Там  пісок, морська травичка-

Рибкам  плавати  так звично.
Він  прозорий,  тож малятам
Зручно  все спостерігати.
* * *

Людмила К. - В.
Кн. " В країні загадок"
2023
( Фото Нет)