Загадка 14

Людмила Калашникова -Варавко
* * *
Білосніжний  і  холодний
Океаном  пропливає.
Видний  оком  лише
зверху -
Решту  у  воді  ховає.

Течія  його  підгонить
І далеко  десь  несе,
А  потрапить  в  тепле
 море -
Зразу  тане.  Зник.
І  все...
* * *

Людмила К. - В.
Кн." В країні загадок"
2023
( Фото Нет)