Бог чуе...

Валентина Коц
Так, чує Бог молитві слізні наші,
Та бачить біль, що терпимо щодня.
Але Він Сам налив життя нам чашу,
Все те, що мусим випити сповна.

На кожен день дається міра віри
Йти до мети, що визначив Отець.
Громи гримлять, лютують хижі звірі,
Але всьому покладено кінець.

Чекає Батько в небі переможців,
Що не скорилися, що вірність зберегли.
Приймає їх Він там хвилину кожну..
Вони здолали шлях... вони змогли...

8 січня 2023 р.