Плохой, хороший

Василий Омельченко
В народе каждом есть плохой, хороший...
Есть добрые и злые на земле, -
Но если ближнему в беде поможем,
Подарит радость Бог тебе и мне!..

Мій тато з Украіни,
А мати - росіянка,-
Брати і сестри у обох краях.
Всесвіт чекає зміни.
Бандура і тальянка
Серця лікують і уносять страх.
Надія не вмирає,
Любов живе і віра -
Ніколи не покине Господь дітей Своїх!
Ця Істина Святая
Зламає справи Звіра
Заради добрих, вірних та простих.
Так сказано у Слові
Творця землі і неба,
Щоб нам не перешкодив демон - Злий!
І ми були готові
Ступати так, як треба,
Заради виконання світлих мрій!..