tay poem manis manisan ibu mudah muda han

Наталия Крутилова
Tay poem
Kabunka may
Kabunkap
Kayu ain
Bagayo
Gabayo
Aaaa
An ta ra?
JA
Topi yo ma
Kopiyoma
Assalah
Sullelah
Bullelah
Ya allah
Ama yonas
Nanas kopi des
An
Alpukat
Kopi na
Toraja kopi
Alpukat
Mannis
Aaaa
Naaaa
Neeee
Manga
Nasi
Kecap manis
Num ma ya
Kukunat
Nut
Kesiah
Seshiyu
Kaiu putih
Minyak
Aaa
Neee
Naaa
Kabunka may
Mi ya mak

Nk10.05.23