***

Екатерина Экозьянц
Тріп довжиною в життя.
Душа довжиною з майбутнє.
Серце глибиною з колодець
Безумних умов і людей.
Сни довжиною у " може"
Товщиною реалії з "досить",
День стає напроти і чекає мене.
Тріп довжиною з минуле:
Те,що було там,-не буде
Більше не буде теперішнє
Походити на чиєсь.
Час безумовний вийшов з безодні.
Назовні.
І тепер має різні форми.
Він - Частковий.
І також (він)- Весь.
.
Поринула у колодець,ніби у думку.
Побачила там майбутнє.
У теперішньому вона відсутня.
Минуле спочиває сном.