Неповторна врода

Наталия Ехлакова
Природа теплою весною,
що дівка з довгою косою,
вся у стрічках,
у променистих сонцем днях,
в іскристих весняних дощах,
із снігом з пелюстків в садах.

Іде, біжить, працює, грає
у довгій сукні, де кінця немає
великій кількості пахучих трав,
де джміль кульбабі танцював,
а в небі хмари, як човни
пливуть далеко, в загадки.

Вінок у дівчини в руці,
від первоцвітів, як зірки
і до тюльпанів величавих,
нарцисів біло - кучерявих,
де примула і маргаритка
шукають на бузку щасливу квітку.

Ото весна!...
Ото природа!...
І неповторна її врода!