Ти моеi душi насолода!

Виктория Гребенюк Роженкова
Ти моєї душі насолода!

Ні до чого тут зовнішня врода,
Я знайшла в тобі іншу красу.
Ти моєї душі насолода!
Моя ніжність, відрада,і сум...

Я з тобою в думках нероздільна,
В тобі є щось таке неземне...
Я з тобою немов божевільна,
Ти й на відстані вабиш мене...

Ти згадай,як в обіймах тремтіла,
Не забути ніколи той час.
Як торкалась цілунками тіла,
І як нічка світила для нас...
11 05 2023 р
Вікторія  Г Р М