Бузок i кава...

Наталия Рыбальская
Бузок і кава,
Кава і бузок...
Холодний вітерець,
Гаряче сонце -
Неначе ілюстрація казок.
Весняне небо аж до горизонту.

Я знову бачу сни...

Тривожний сон...
Та впевненість, що біль наш все ж минеться.
І хвилі травня, теплої весни
Зцілять нас.
Червень усміхнеться.

І знов життя буденне завирує
Без пострілів,
Без вибухів ракет.
Ми переможемо -
Ми скоро відсвяткуєм.

А поки в дім внесу бузку букет

І буду лікувати душу й тіло -
Ковточками вливати щастя в кров.
І покищо не висохло чорнило,
Писатиму сонети про любов.