Бiлi нiчнi аркушi

Александр Харенко
На білім аркуші рядки
Стоять темніючи строфою
Як ніч накидкою густою
Накрила поле і грядки.

Вина прозора глибина
Нічних думок не порозгонить.
Зашепче біль і загомонить
За словом слово – далина.
          16/10-98р. 21.55-22.00 №140