Украина пылает

Василий Дорошенко
Бандерлоги бандерлоги, що ж ви наробили?
Рідну неньку Україну в крові утопили,
Свої села попалили, зруйнували города,
Малих діток постріляли, старикiв в підвал загнали.
Хто хотів від вас втікати, вы пуляли в них гранати,
Люди кровью істікали, бендерлогів проклинали.
Вы стріляли із гармат, в города де люди сплять,
Розбивали водоводы, руйнували всі заводи,
Думали поможе захід, надух ви здались йому,
Ви послухайте Хому, що він скаже про тюрму.
Бандерлоги, Азовці i Айдари, дружно сядите на нари,
Деяким із вас шаленним, світи галстучок зелений,
Щоб висіли по пів року на шляху з одного боку,
А з другої сторони, щоб ходили і дивились
Ваші спонсори орли, може де найдеться місто
Для своєї голови.
Це вони кричать там дружно – нужно, нужно воювати
До посліднього солдата. Не француза і німця,
А кончно українця, можить досить воювати,
За Бендерщину оту кров людськую проливати,
і плодити сироту, хто ж їм дасть шматочок хлібця,
Хто ж насипить їм борщу? Може Боря Джонсон ситий,
із лахматой головою, який хоче воювати
До посліднього солдата української землі
Треба стати і сказати – геть із рідної землі
Трижди кляті палії
Бандерлоги, Азовці и Айдари, Яроші та Тягнибоки,
Чорта в спину вила в боки
Це вони звели, там бучку підпалили,
Малу кучку і тепер вона димить Україна вся горить,
Геть iз рiдної землi Трижди клятi папiї,
А Зеленьскокого собаку, ми повiсим на гiлляку
Щоб на банкiвскiй высiв, як осики лист тремтiв
Вниз, конечно, головою, щоб текла моча з мозгою
Iз дурної головы.
Геть iз рiдної землi, трижди клятi папiї

На 20 листопада 2022 р.,
Василйок