Сальваторе Адамо. Падает снег. Рус. Бел

Максим Троянович
Падает снег
Ты не придешь сегодня вечером
Падает снег
И мое сердце одевается в черное
Это шелковистое шествие
Все в белых слезах
Птица на ветке
Произнесите заклинание
Ты не придешь сегодня вечером
Кричи мне мое отчаяние
Но снег выпадает
Бесстрастная карусель
Выпадает снег
Ты не придешь сегодня вечером
Выпадает снег
Все белое от отчаяния
Грустная уверенность
Холод и отсутствие
Это одиозное молчание
Белое одиночество
Ты не придешь сегодня вечером
Кричи мне мое отчаяние
Но снег выпадает
Бесстрастная карусель
Но снег выпадает
Бесстрастная карусель
 

***

Падае снег
Ты не прыйдзеш сёння ўвечар
Падае снег
І маё сэрца апранаецца ў чорнае
Гэта шаўкавістае шэсце
Ўсё ў белых слёзах
Птушка на галінцы
Прамоўце загавор
Ты не прыйдзеш сёння ўвечар
Крычы мне мая роспач
Але снег выпадае
Абыякавая карусель
Падае снег
Ты не прыйдзеш сёння ўвечар
Падае снег
Усё белае ад роспачы
Сумная ўпэўненасць
Холад і адсутнасць
Гэта адыёзнае маўчанне
Белая адзінота
Ты не прыйдзеш сёння ўвечар
Крычы мне мая роспач
Але снег падае
Абыякавая карусель
Але снег падае
Абыякавая карусель.

   Перевёл Максим Троянович