Incompartable, но...

Владислав Ковальский
Март - закончился. Квітень - не сплинув.
Nothing happens in basic. No record to place.
Той, хто ще поодинці не сгинув
Fills like "Spanish shame", fills the disgrace.

Май бушует. Да так, чтобы очень:
Nothing stable around the world.
Ти здіймаєш вночі догори свої очі.
And you know - out there so cold.

Тем ценнее, дороже обьятья,
When you freezing alone in a dark,
Коли купчаться на'вколо браття,
Коли сестри зігріють за так.

There is nothing but circle of Your's,
Той, шо ти підіймаєш до зорей.
Времена - словно жизнь не всерьёз,
Artificial like, словно высохло море.

Хай пустеля steps into your life
И песок на зубах скрежещет.
Twenty eight years seeing that light -
Даже desert тремтить и трепещет.