Жага до життя

Димитрий Вольф
Ловити пальцями вітер
Тремтіти від ароматів медовогу цвіту
Забути все, почувши звуки весни
Впасти в обійми теплого дощу

Цілувати твої губи, немов квітів пелюстки 
Зустрічати світанки на невеличкому ґанку
Відчувати твій спокійний погляд на своїх очах
Гадаю я знаю, що таке жага до життя