Шукати змiст

Вера Свистун
Там, де його нема - шукати зміст,
Що принести червивий гриб додому.
Розфарбувать давно облізлий хвіст,
У хвіст павиний - не вдалось нікому.
Як "правдою" не називай "брехню" -
Спливе у час неслушний на поверхню.
На недолугу мишачу возню 
Дивитися не боляче - нестерпно.
Те, що в мені так голосно мовчить,
Із пам'яті не намагаюсь стерти.
Закарбувати день, і ніч, і мить -
Іще силкуюсь. Відчайдушно-вперто.

2018 - 2023