Вiдчай

Галина Чехута
Вже просто слів не вистачає!
Та поки ж буде ця війна?
Ракетний гул не затихає,
Ні дня спокійного нема.

Несуть журбу сумні новини,
І гинуть воїни в боях.
Не має почуття провини
Орда з ненавистю в очах.

Сьогодні – Київ, Миколаїв,
Хмельницький, Харків, Краматорськ…
Від навіжених окупантів
Щодня холоне в жилах кров.

Немає миру на планеті,
В душі – провалля від тривог!
Ну що там робиться на небі?
Чому не бачить лиха Бог?..