Мигътае

Татьяна Плити
Мигътае арвы къуырфы бадынц
Ныр маейае фылдаер.
Нал хус каены заехх,дзыназы,
Хур нымбаехст каемдаер.

Уалдзаег раесугъд аердзы авдаен,
Зайаегойты мад,
Ныр маейае фылдаер аенкъардаей
Райхъуысы йае зард.

Искуы арвы дон фаеуыдзаен,
Ракаесдзан наем хур.
Дымгае мигътае дардмае сурдзаен-
Анусон наеу фыдгул.