Не впiзнаваючи - впiзнай

Вера Свистун
Не впізнавай у сірому вбранні.
Навмисне одяглася в непримітне...
Передчуття - розбуджені, земні,
Даровані прещедро навесні,
Упевнено готуються розквітнуть.

Хай не колючий, березневий сніг,
Забілить горизонт хоч на годину!
І я прокинусь від зимових снів
Із вірою, що віддано любив,
Між двох світів тебе хоч раз - зустріну?

(2018 - 2023)