Онытмыйк

Рябина Хат
Тэрэзэмэ иртук кояш тошэ
Нурын сибэ мина мен шокер
Саулыкларда ходам йогертеплэр
Ерак картлыгыма , син житкер.

Куанамын буген тан атканга
Жылытканга кояш нурлары
Риза булып яшим язмышыма
Матур утэ гомер еллары.

Туганнарым янда, исэн-саулар
Халлэребез белешеп торабыз
Бер-беребезгэ булышып тормышта
Акрын гына донья корабыз.

Рэхмэтле без булыйк язмышка
Хэрбер коне ходай булэге
Якыннар- туганнар янда булсын
Алар безгэ донья терэге.

Дуслар булсын, шатлык кына тугел
Кайгыларны бергэ булэрлек
Ходай бирсен шундый дусларны
Туганыннан якын итэрлек.

БЕРЕГИТЕ БЛИЗКИХ ПОКА МЫ ВМЕСТЕ, ДОРОЖИТЕ КАЖДЫМ ДНЕМ И БУДЬТЕ СЧАСТЛИВЫ))))

Буген синен тормышын ал да гол
Беркем белми ни котэ алда
Авыр тормыш юлын утэр очен
Сыналган юлдаш кирэк янда.

Гомер аты кумасан да чаба
Туктата алмый аны беркемдэ
Алып китеп булмый... кала байлык
Онытмыйкчы шуны бер кондэ