Волиняночка

Наталия Ехлакова
Я - волиняночка,
файна собі панночка,
з гарного краю,
де музики грають.

Бубен і гармонька,
на всі боки "Полька",
весільні співають,
чути аж до гаю.

Ліси хвойні повз ріки,
озера блакитні,
самі кращі хазяї,
вельми працьовиті.

Так було у нас, так є,
так буде й надалі.
Вірте, люди, у добро,
не буде печалі.

Фото : ріка Стохід, містечко Любешів.