Про Дарину

Вера Свистун
Янголятком - зве дідусь,
Золотком - бабуся кличе.
Братику не відізвусь,
"Бабка" - мовить таємниче.

Для матусі - доня я,
Пташкою - лечу до тата...
В розпачі моя сім'я,
В сонечка - імен багато!

Може коник-стрибунець?
Не сидить той ні хвилини!
Суперечкам є кінець?
Вивчіть врешті: "Я - Дарина!"


Бабка - стрекоза.