З кохання починався божий мир

Мария Головко
1.У сивій десь далечині
Не народилися ще звуки!
Нема кохання там і муки!
Я заблукав  мов у ночі !

Накрила тиша розум мій...
В незрімісті я роздивлявся!
 І  сам у тишу закохався!
Та  мир у тиші свій  творив!

ПРИСПІВ :

З кохання починався божий  мир !
Без нього є лише фато-моргана!
І всесвіту я з серця шлю привіт!
Без щирого кохання -все омана!

Моя кохана поруч назавжди!
Ми мрії разом сіємо у всесвіт!
Пливуть кохання дивні кораблі.
Під хвиль чарівний тихий плескіт!

2..Журба накинула імлу,
Бо не було там ще кохання!
І кинув я свої бажання
В безмовність незрівнянну ту !

І сталось диво мов у сні!
Легенько вітерець повіяв...
 А я так незбагненно мріяв!
І квіти зацвіли тоді !

https://www.youtube.com/watch?v=zGIDvKUGaz4