Владимир Высокий Я сыт по горло по украински

Николай Андреевич Гардба
Ситий по горло, до підборіддя…

Ситий по горло, по горлицю повен,
Навіть пісні стали надоїдать;
Легти б на дно, як підводний той човен,
Щоб не могли запеленгувать

Друг подавав мені горілку в склянці,
Друг обіцяв, що все це пройде.
Друг познайомив із Віркою п;яницей:
 -Бач, Вєрка піддерже, а горілка спасе.

Не допомогли ні Вєрка, ні навіть хміль повен,
З горілки похмілля, а с Вірки — що взять?
Легти б на дно, як той підводний човен,
Щоб не могли запеленгувать.

Ситий по горло, по горлянцю повен
Ох, як набридло співати та грать!
Легти б на дно, як той підводний човен,
і позивних не передавать.