Дотик

Валентина Островська
 Дотик діє на  волокно сухожилля, фасції,надкісткові сполучення, м`язи, які залягають на глибині, куди масажист не взмозі, дістати під час маніпуляцій руками.
 Відомо, що спазм знімається шляхом розтягнення або підсиленням спазму натиском.
 Дотик,  дістає на всіх рівнях глибинних спазмів, механічно - гальванічною дією.
 Масажер Дотик, є металевим продовжувачем руки, через який, живий електричний імпульс, проникає на глибинний рівень і стимулює нервові волокна, зажаті спазмом.
 При взаємодії руки, Дотика та шкіри, виникає імпульс, який проникає по нервовому волокну, фасції, м`язах на глибинний рівень до спазмованого нерва і відновлює його роботу.
 На цей процес впливають такі чинники: сила розуму, думки, нейронні зв`язки, бажання, електричний імпульс.
 Звільнений нерв від спазму, здатний виконувати свої функції.
 Замічу, що живий електричний струм, який людина виробляє, є достатньої сили, аби включити процес відновлення. Він не травмує нервову систему, а навпаки без перешкод проникає всюди.
 Масажер Дотик - це вплив на нервову систему, живим електричним струмом, що стимулює її роботу.
 Дотик має наповнювач. В кристалічну решітку біологічного походження, вписана програма, яка здатна зруйнувати енергетичну складову болю.
Програма - образ болю, хвороб, психічного стану людини, що провокує її на негативне ставлення до навколишнього середовища, гнівається та здатна завдати собі шкоди, Дотиком руйнується.
Тіло, здатне жити через нестерпну біль, яку не відчуває людина, але нервова система і кожна клітина знають і взаємодіють, створюючи  енергетичні образи болю, хвороб, які передаються наслідковим чином.
 Якщо не звільняти тіло від спазмів, то стається злам, захисних барєрів від хвороб та інших проблем.
 Дотик, виконує функцію нейтралізаціії низькочастотних енергій які завдають шкоду людині.
 Дотиком відновлюються функції суглобів, швів черепа,сухожиль, фасцій.   Людина, може самостійно знайти ущільнення і пропрацювати їх, аби запобігти утворенню затвердінь, які зменшують рухомість.       
 Дотик вивільнює нервову систему і відновлює її функції.
 Кровоносна та лімфатичні системи, звільняються Дотиком від утиску м`язами. Вчасно звільнивши їх від напруги є можливість запобігти захворенню.
 Спазм в з одного боку м`язи, провокує надрив з іншого боку, постійний запальний процес, в надкісткових сполученнях.
Надрив, провокує процеси в організмі, які викликають проблеми надмірноі ваги, через лімфатичні порушення, надкісткові сполучення з фасціями створюють кальцієві ущільнення, які ведуть до інших порушень в тілі.
 Масажер Дотик - це комплексний підхід для попередження захворювань та відновлення організму, що приводить до омоложуючого ефекту, оздоровлення в цілому.
 Дотик розроблявся, для масажних маніпуляцій спеціалістами та кожному, бажаючому підтримувати тіло в здоровому стані.