Elvis Presley - Люби меня нежно

Алексей Чиванков
------------x-----------------------x---
https://www.youtube.com/watch?v=BeTurYZuY4A
--------------x--------------------x-------

Love me tender

Love me tender,
love me long,
take me to your heart.
For it's there that I belong,
and we'll never part.
 
Love me tender,
love me true,
all my dreams fulfill.
For my darlin' I love you,
and I always will.
 
Love me tender,
love me dear,
tell me you are mine.
I'll be yours through all the years,
till the end of time.
 
Love me tender,
love me true,
all my dreams fulfill.
For my darlin' I love you,
and I always will.
 
(When at last my dreams come true
Darling this I know
Happiness will follow you
Everywhere you go).

(Vera Matson / Elvis Presley)

----------
Elvis Aaron Presley
(January 8, 1935 – August 16, 1977),
was an American singer and actor.  (en.wiki)

Элвис Арон Пресли (1935, Тьюпело / 1977, Мемфис)

Люби меня нежно

Сладкой, нежной
будь со  мной
и  люби  меня.
Жизнь моя  полна  тобой,
я люблю тебя.

Сладко, нежно,
навсегда
сердце  мне  отдай.
Пусть летят  дни  и  года,--
мне с  тобою  рай.

Нежной, сладкой
Будь со мной
И не отпускай.
Жизнь наполнилась тобой,
Мне с тобою рай!
 
Нежно, сладко
Будь верна
Мне,  моим мечтам.
Ты,  родная, ты одна,--
Жизнь  тебе  отдам!

Нежно, сладко
Будь  моя,
Стань  моей  судьбой
И  клянусь,  что  буду я 
Твой  и  только  твой.
.
.
.)