20 мая 2023

Галина Максимова 6
Думаєш, за бороду спіймав ти Бога?
Змусив Небо смерть на землю слать?
Мислення твоє наскрізь убоге -
Волю, Розум,  ВІЛЬНИХ - не зламать!

Щирих поряд ти не мав ніколи!
Страх перед тобою їх зім'яв!
Спів тобі доносять ті соколи,
В рот яким ти золото запхав!

Тебе скоро вакуум здолає,
Міжнародний люд теж зацькує!
Думати народ твій починає
І слова твої вже не жує!

На сьогодні більш, ніж тисяч 200
Ордачів жорстоких і хмільних
Упокоїлись... А над тобою свище
Меч-рубака...ляжеш біля них!

Заберись з моєї України,
Якщо розум ще який- бо є.
Слід орди ми з кожної стежини
Зітремо усе, що дух псує!

Якщо  н і  , то жди на помсту всюди,
Не сховаєшся й в болотному лайні -
Вже чатують лицеміри й славоблуди,
Що тебе й потоплять в цій війні!