Погляд

Анна Владиславовна Смолякова-3
І. С.

Відчувати твій погляд на відстані...

Вибухи в місті

А щаслива людина сьогодні співала пісень...
Він одужує тим, що кохає(Є сенс в кожній миті)

А у мене є погляд твій. Все. Більш нічого не маю. Це все.

Відпрацюєш, я вірю. Повернешся. Ой як зрадіє
Вся родина твоя! Твої діти, дружина, твій світ...

Я б цього не писала. Та з серцем нічого не вдію

Ти бувай там здоровий, будь ласка.  Вертайся.

Привіт.

Дописала листа. Подивилась на "диво" що поруч.
На щасливу сьогодні людину.

Живий чоловік

Я відкрита пред Богом.  І "диво" все знає. Так, скоро,

Виганяє чортів сьогодення з його голови

Залишається посмішка, мрія, звертання до мене...

Все те разом і є, мабуть, тим, що і варте...


Вони.

Твої очі. Знов. Бачу.

Крізь відстань, слова та знамена

То є сивої погляд моєї святої весни.