Гэзэл

Намик Фарзалиев
Ver m;jd;mi, yel, de ver;c;k yar s;n; bus;,
Qoy lap yalan olsun, yen; de var s;n; bus;.

H;sr;td; goyub bunca zaman h;sn;n;, olsun -
O l;bi ;irinin ver;c;k mar m;n; bus;.

Olsun da yuxu, bus; dal;nca g;l; bus;,
M;n n;;;l;nib h;p soru;um: var yen; bus;?

E;q; d;;;li f;sli - bahar n;ymi; unutdum,
Yarla olacagsamsa tufan, qar m;n; - bus;.

" H; " k;lm;sin; b;nd;m, olar k;nl;m; m;lh;m,
Yarla olacaq birc; o iqrar m;n; bus;!

G;yl;r buyurub, Allah;n ;mriyl;di sevgi,
B;nd;siy;m, olsun b; n;d;n ar m;n; bus;?

G;l oynama e;qiyl;, bu Namiq s;n; qurban,
Qatil olacam vers; g;r ;;yar s;n; bus;.