Фыссын даем

Татьяна Плити
Фыссын даем,мае бон дын цы нае у заегъын,
Маен никуы бамбардзынае, никуы.
Мае уарзт дын дае размае аез хурау хаессын,
Цаемаей дын ыссудза дае риуы.

Дае салд заердае искуы куы стаид, баергае,
Дае цаестаей цаехаеррухс куы сзынид,
Уаед амонд заеххы цъарыл уарид наергае,
Мае сагъаес каед бамбарис искуы.