Перший гр м весняний 22. 05. 23

Ольга Новосветловка
Перший грім
Весняний
В День святого
Моколая
Прогримів.

Різних синього
Віддтінків
Повне було небо.
Більша площа синьо-
Світла,
З Сонечком
Пів неба.

На  північній
Стороні  з західно-
Ходою
Темно-синя та
Густа сірою
Стіною
Хмаро-дощовою
З краю
Неба насувалась
Та темніла
І сіріла ця ділянка
Неба.

Потім дощиком
Рясним
Полило їз  неї.
Грім
Віддалено
Та глухо разів три
Застугонів.
Так несміливо
І тихо,
Сумнівалась:
- Чи це він?

Із поривами
Стрімкими
Дощик пролетів.

Він із дуже
Сильним вітром
Так недовго лив.
Разом з ним всі
Дощо-хмари
Боком покотив.

              22.05.23
               Москва