Д. С. Ч. 2137 Ближе к делу...

Станислав Вогульский
Ближе  к  делу.           Ближе  к  телу.
Ближе  к  холи.           Ближе  к  роли.
Ближе  к  боли.           Ближе  к  соли.
Ближе  к  голи.           Ближе  к  коли.
Ближе  к  моли.          Ближе  к  "То  ли?"
Ближе  к  "Что  ли?"  и    ко     "Кто  ли?"
Ближе  к  доле.           Ближе  к  воле.
Ближе  к  "Ближе!"    Ближе  к  "Ниже!"
Ближе  к  "Выше!"     Ближе  к  "Вы  же?.."
Ближе  к  "Ты  же!.."  Ближе  к  "Тише!"
                До  1972