Якщо коли - небудь...

Наталия Ехлакова
Якщо коли - небудь
кульбаби зникнуть й
відцвітують і назавжди...
То що тоді?

Не стане жовтої краси,
збідніють луки і ліси,
все помарніє від туги,
за браком сонця на землі.

Не буде більше білих куль,
не буде слів "давай же, здуй",
не буде радісних полів
і безліч  сплетених вінків.

*******
Така ось думка прилетіла
на плечі себе примостила
і стала мені заважати
кульбабам корені зривати.