Якби

Дарья Тимошенко
Побудь зі мною в повній тиші,
Дозволь почути серця стук.
Це вірний спосіб, найпростіший,
Зазнать кохання або мук.

Бо ритми серця найщиріші -
Нема в них фальші, зайвих нот.
Вони за мову голосніші
І мають свій набір чеснот.

Достатньо буде звук вловити,
Щоб зрозуміти весь мотив.
Душею зможеш не кривити
І не тримати негатив.

Я буду вдячна, щоб не сталось.
Розвію сумніви за раз.
Життя б, напевно, краще склалось,
Якби тоді цінили час.