Спустошення

Марина Чиянова
Незрозуміле спустошення,
Опустеленість метафор,
Гекзаметрична туга -
Погіршення загравою
Перетворило б пульс на кригу, та НІ -
Не розтане розетками рококо в таємних алеях -
В алелях  не мистецтво,
А ремісництво,
І почуття незримого церква містично-помісна.

Мстивий простір -
Славетні невігластва кадрилі -
Квадранти істини,
Неозорі цілі.