Ф яметта

Марина Чиянова
Великий вогонь
Походить від дрібної іскри,
І все навколо
Палає осяйними літерами.

Світло без берегів та дна,
І пристрасть - одвічно одна.


*Ім'я Беатріче в роботах Данте. Тобто він закодував кохану та музу словом "вогник".