To Kyiv

Марина Чиянова
Дешифратор з дефібрилятором,
Усміхнені вібриси,
Міста полохливо-струнка граційність,
Історіографічна доцільність,
Фантазми архітекторів,
Чуттєвість дерев і трав...

Місто, якому імпонує твоя емоційність,
Пробачає все, крім того,
Ким ти став.