Рими

Марина Чиянова
Рими знову примарні,
Серце лишу в книгарні,
Як набіжить відсоток -
Може, і заберу.

Стели, по них - портрети,
Грацій граней ефекти,
Знову в стані афекту
Я починаю гру.

Все, що не true - до біса,
В небі палають іскри,
Зими такі барвисті,
Що, мов в квартирі,
В тирі

Просто неба живу.

Варто про все забути,
Лиш шепіт моря чути,
Айстри на серце взути,
І в піднебесся пірнути,

Слово таке могутнє,
Сутність його відсутня,
Серце шепоче сутру,
Ватра шукає вітру,
Нас для всіх віднайду.