Не питай

Галина Би-Локур
Не питай, не питай,
чого змінилось все.
Не питай, чого втомилась я.
Не питай, чого наснилась,
чужа земля.
Вітрила і ластівки,
весняно красками.
і долі шлях.

Лелечі гомони.
Світанків спомини
держу в руках.
Все, що згадалось
на добрий знак.

І льон  цвіте, і стелиться,
і маки в пшеницях.
Наснилося, наснилося,
неначе вітру подих.