Пиши менi

Галина Би-Локур
Пиши мені, пиши листи.
Пиши короткі ессемески.
Вже шумний день притих,
міняє вечір краски.

І все в один потік,
і все, як у життя.
Спішу тобі сказати,
Ти найкращий.
Не помилюсь я ні на йоту.
Іду… іду тобі навпроти,
в світ надій.

Пиши мені, пиши листи,
пиши короткі ессемески.
Вже шумний день притих,
а вечір так заждався ласки