Не тримайте грошi в банцi

Наталия Ехлакова
Не тримайте гроші в банці,
Від них радості нема,
Краще поділіться зайвим,
Скарб знайдете - "доброта".

Покладіть його до скрині,
Що під назвою життя,
Виросте процент любові,
Необхідний для буття.