Внукотерапiя

Геннадий Евсеев
У бабусі знову тиск як зайчик скаче.
Поперек і серденько болять…
Вже дістали ті боки болячі !
Тож її внучатка рятувать спішать!

Зайшли на поріг і… вже бабусі легше!
Посмішка дитяча вона від всіх хворіб!
Вже миттєво спазм відступив і менше
Біль той що серденько сильно, сильно шкріб!

Дзвінким сміхом хата залилася знову!
Щастячко безмежне заповнило її!
Чути таку милу не виразну мову!
І велику єдність маленької сім‘ї!
13.11.21 14.11