Пiтко Б. М. пенсiя

Геннадий Евсеев
Минають непомітно роки,
Проходить у заботах день!
Зробивши якось в гору кроки
Ти розумієш світ кішень…

У когось є усе в достатку,
Комусь на тиждень вистарча,
Хтось починає все с початку,
Хтось плете слух як павуча…

Господар має про все дбати!!!
Про виконаний в нормах план,
Робітника в потребі захищати!
Про не закритий із водою кран,

Він бачить як і хто працює,
Де треба дати нагоняй,
Кому підскаже, кого почує,
Кого не рухай не спиняй!

Але поиходять дні зимові…
Коли промез до кісток час…
І лиш ворони гонорові
По снігу ходять, шукаючи прекрас…

Прийде весна! Зимові чвари,
Розтануть і втечуть струмками в далечінь,
Освітлять землю у ночі стожари,
А в день